Bones bonics i boniques!!

Avui, fent una ullada al Facebook, he vist un post realment interessant:

Perdó, perdó… el post que ens interessa és aquest:

Sí, senyores i senyors!!

Després de mesos, per no dir anys, esperant a veure què passaria amb aquest joc (sí, per alguna raó estava molt atent a l’evolució d’aquest joc, no em pregunteu perqué), sembla ser que ja el tenim aquí!!

Si us interessa, us deixo l’enllaç DE LA VERSIÓ PAL. Perquè us ho crido? Doncs perquè estic de vacances i encara no m’he pres la medicació 😀

L’enllaç que ells donen es per la versió americana, però allà mateix ja et diu “si vols la versió PAL, fot-li aquí”. Us reenvia a una pàgina que no coneixia i que també te alguns jocs “nous” per a la Super Nintendo, dels quals us deixaré uns videos d’algun d’ells aquí mateix, així no haureu de “youtubejar-ho” valtros, a que sóc simpàtic??

En aquesta notícia no entro a valorar si els jocs són millors o pitjors, només era per dir-vos que si esteu bojos per afegir més jocs de Super Nintendo, ja sabeu que fer!!

ENLLAÇ VERSIÓ PAL: https://www.rushongame.com/ventes

ENLLAÇ VERSIÓ AMERICANA: http://collectorvision.com/shop/snes/sydney-hunter-and-the-caverns-of-death/

Sydney Hunter and the caverns of death:

 

Unholy Night: The Darkness Hunter:

 

Dorke and Ymp:

 

Apa, a gaudir-ho!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!


Marc!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.