Bones amics i amigues!!

Us volem parlar breument d’un projecte molt interessant que a més d’un us pot agradar: La Seedi.

Que pollastres és això de la Seedi, Marc?

La Seedi és una consola que actualment es troba en campanya de finançament i és ni més ni menys que una multi-consola de format CD. Com he esmentat al títol de l’article, és la Retron-5 dels CD’S. Però anem per parts, collons.

La Seedi, és compatible amb jocs de: SEGA CD, NEO GEO CD, PLAYSTATION, TURBOGRAFX CD i jocs DOS superiors a 386.

I tot això ho podràs gaudir en qualitat HDMI, mandos sense fil, els mandos originals, o gairebé tots els mandos de connexió USB. A més a més, tens la possibilitat d’utilitzar-la com a reproductor de DVD o lector pel teu PC/portàtil, entre d’altres cosetes no relacionades amb viciar (merdes de veure fotos i coses així).

 

Si tot això us sembla poc, espereu, que hi ha més! També podràs tirar d’emuladors com faries a qualsevol Raspberry Pi (sembla ser que no van tots els emuladors, al tanto!!), i si compres un adaptador que es ven apart (semblen catalans, cony), pots gaudir també de cartutxos de Gameboy (amb adaptador) i Megadrive!! Pel que he llegit, en un futur també es podrà amb jocs d’SNES, cool!

Bé, realment l’article podria ser molt més llarg, amb especificacions, detalls, etc. però prefereixo que, si esteu realment interessats en el tema, aneu a la seva pàgina de indiegogo i us informeu de primera mà:

https://www.indiegogo.com/projects/seedi-retro-gaming-system#/

També podeu veure com en MetalJesus (aquest i l’SNESDRUNK són els únics youtubers que “segueixo”, i vosaltres també ho haurieu de fer) trasteja i mostra com va de veritat la Seedi, i trobo que és molt interessant veure’l perquè “no és or tot el que brilla” (siiiii traducció literaaaal visca el xarneguismeee!!)… Tot i que recordeu que, encara que no brilli com et diuen que brilla, encara està en fase de proves i tal.

 

 

Doncs ja està canalla, un resum molt resumit d’un projecte molt xaxi del que encara esteu a temps de formar part, tot i que recordeu que a indiegogo no reserveu, si no que “aposteu” per un producte, i a vegades no s’arriba a veure ni el producte ni els calers apostats… Però no ens posem tristots ni negatius, collons!! Des d’Oldschoolgames esperem que la Seedi arribi a bon port i que acabi sent una bona consola!! Apaaa!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!


Marc!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!

1 comentari

Soloretro · 13 d'Octubre de 2017 a les 21:45

La idea que pugui emular jocs DOS és molt interessant.
A més, si tot va bé llavors trauran una versió amb més emuladors; Sega Saturn, Amiga CD, …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.