Bona tarda!!

La famosa i exitosa plataforma de sèries, pel·lícules i altres continguts, Netflix, ha publicat un joc basat en una de les seves sèries insignia, Stranger Things.

Stranger Things The Game, desenvolupat per l’estudi BonusXP, està disponible per Android i Iphone i és completament gratuït.

El joc ens permetrà controlar a la gran majoria dels protagonistes, cada un amb els seus pros i contres (un té bona punteria, l’altre corre molt, l’altre ha d’ingressar a les 18:00 a Can Brians…) i ens patejarem i descobrirem els llocs més populars de la sèrie.

Encara que Stranger Things t’importi una merda, el joc pinta prou interessant, ja que apart de tenir una estètica retro bastant ben parida, serà una combinació d’aventura, trencaclosques (puzzle pels xarnegots com jo) i rpg,  apart de que contarà amb diferents coleccionables per fer el joc mes entretingut, com cintes d’VHS o dentadures postisses (HA!).

Aquí un video, apa!!

Vols deixar un comentari?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.