Bona tarda!!

La famosa i exitosa plataforma de sèries, pel·lícules i altres continguts, Netflix, ha publicat un joc basat en una de les seves sèries insignia, Stranger Things.

Stranger Things The Game, desenvolupat per l’estudi BonusXP, està disponible per Android i Iphone i és completament gratuït.

El joc ens permetrà controlar a la gran majoria dels protagonistes, cada un amb els seus pros i contres (un té bona punteria, l’altre corre molt, l’altre ha d’ingressar a les 18:00 a Can Brians…) i ens patejarem i descobrirem els llocs més populars de la sèrie.

Encara que Stranger Things t’importi una merda, el joc pinta prou interessant, ja que apart de tenir una estètica retro bastant ben parida, serà una combinació d’aventura, trencaclosques (puzzle pels xarnegots com jo) i rpg,  apart de que contarà amb diferents coleccionables per fer el joc mes entretingut, com cintes d’VHS o dentadures postisses (HA!).

Aquí un video, apa!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!


Marc!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada