En breu tindreu disponible per descarregar la demo de La Relíquia Perduda, més d’hora i mitja de demo que farà que els amants dels RPG en vulgueu més!!

La demo és basicament el principi del joc i servirà per introduir-vos una miqueta en el que serà l’argument i el funcionament del joc.

En breu (molt breu, demà o passat com molt) estarà en català, i de cara a la setmana vinent estarà disponible també en castellà!! Mola, oi??

Esperem les vostres opinions i sobretot que gaudiu del joc!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!


Marc!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.