Ja la tenim aquí!! Esperem que la gaudiu i que us deixi amb ganes de més!!

Si la voleu jugar en castellà, aneu a aquest enllaç!

El joc, per defecte, s’executa en mode finestra. Per passar a pantalla completa és tan fàcil com fer ALT i ENTER alhora. I ja ho teniu!!

Pot ser que us trobeu amb algun problema, error o bug (Ubisoft style), però penseu que aquesta demo està en fase de proves, tot s’arreglarà a la versió final. Aneu gravant partida sovint!

Si teniu dubtes, problemes, ens voleu insultar violentament, o alguna cosa per l’estil, no dubteu en contactar amb nosaltres!!

Us posem dos enllaços de descàrrega diferents per si odiéssiu a Google, o a Kim Dotcom:

Des de Mega.nz AQUÍ (fent click a “Download through your browser”).

Des de Google Drive AQUÍ (fent click al botó blau “Baixa” i després al que diu “Baixa igualment”).

Us recomanem que deixeu la ruta d’instal·lació que porta l’instal·lador per defecte, si l’instal·leu a Program Files no podreu gravar partida!

Title0

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!

Comments

  1. La demo està molt bé. La ciutat és massa gran xD I que tots el NPCs tinguin cara als diàlegs se’m fa extrany. Normalment només deixen les cares als personatges importants. xD

    1. Eiii, merci per jugar-hi!! Les cares als NPCs sabem que no es molt comú, però alguns (en un futur) seran protagonistes de missions secundaries i tal, i els hi voliem donar… “vidilla” hahaha. I el tamany de la ciutat, si, es molt gran, però el motiu principal es que hi passaran moltes coses allà i no voliem que es fes repetitiu… però d’aqui a la versió definitiva encara poden haver alguns canvis de mapejat!! De nou, gràcies per jugar!

Vols deixar un comentari?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada