Què inútils eh! Bé, la veritat és que quan vam publicar l'anterior entrada comentant que l'aparcàvem, només havíem vist un parell de vídeos i lectures sobre el Game Guru. Aquest cap de setmana l'hem estat analitzant seriosament, i la conclusió és que no ens serveix per a fer un RPG. Així, tal qual.

De fet, el Game Guru abans era un engine dedicat exclusivament a fer First Person Shooters. Ara sembla que els desenvolupadors volen adaptar-lo també a altres estils de joc. Però està clar que queda feina per fer (també hem llegit que el producte encara no està complert, hi estan treballant activament).

2015-09-21 20_33_26-Program Manager

Molt bonic però no s'hi pot fer una merda (quant a RPGs)

 

Encara que volguéssim intentar-ho, hi ha qüestions de base que ja fan que sigui impossible fer-lo servir:

  • No hi ha inventari (és a dir, el personatge no pot portar objectes apart de l'arma)
  • No pots tenir diferents armes
  • No pots pujar de nivell als personatges
  • No hi ha botigues
  • Els combats són tal qual et trobes a l'enemic (FPS de tota la vida), ni torns ni hòsties

Podria seguir, però crec que el que acabo de llistar són coses bastant bàsiques a un RPG xD
Així que res, gràcies a aquesta distracció el que hem fet és agafar amb més força La Relíquia Perduda, avui ja hem estat prenent decisions i ens hi posarem d'immediat. Òbviament publicarem tot el que anem fent sota aquesta categoria, i no deixarem de molestar-vos per a que ho llegiu tot-tot! Apa ciau!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web. M'agrada més el concepte de jocs retro que jugar-los. A punta de pistola et triaria jocs de gestió com el Transport Tycoon. Bé, quasi qualsevol Tycoon. Si el web cau és responsabilitat meva, però no em podràs esbroncar perquè no podràs llegir això 🙂


Jon

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web. M'agrada més el concepte de jocs retro que jugar-los. A punta de pistola et triaria jocs de gestió com el Transport Tycoon. Bé, quasi qualsevol Tycoon. Si el web cau és responsabilitat meva, però no em podràs esbroncar perquè no podràs llegir això :)

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.