Amics i amigues, això va a poc a poc però amb bona lletra, cada dia que passa estem més il·lusionats amb el projecte i aquí us deixem una mostra, és una mica més d’un minut i mig de l’inici del joc, esperem que us agradi tant com a nosaltres!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!


Marc!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!

2 comentaris

Andres · 10 de Març de 2016 a les 14:33

Hola yo tambien estoy desarollando un videojuego y para cuando este echo que deberia de hacer hay alguna empresa o algo para que el juego lo valoren y tenga un pequeño marketing o de recomendaciones para juegos indi?

    OldSchoolGames.cat · 14 de Març de 2016 a les 22:41

    Hola Andrés gracias por escribir! Sinceramente, este juego lo estamos haciendo en ratos libres (y pocos hay), y no hemos mirado nada en absoluto al respecto, no te podemos ayudar demasiado 🙁 sorry

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.