Hola amiguets,

Com sabeu, teníem la intenció d'anar fent publicacions periòdiques sobre com portem el projecte de Maker La Relíquia Perduda. Apart de que tenim molt poc temps per a dedicar-li, acabem de descobrir un nou software per a fer jocs amb facilitat, i aquesta vegada és en 3D i molt xaxi. Es diu Game Guru, i d'entrada sembla que té potencial.

Així que bé, aquest missatge és tristot perquè li tenim molt amor a la Relíquia, però volem provar com quedaria un projecte en 3D. Ei, que igual d'aquí a un mes diem "és una santa merda, tornem al Maker". Sobretot hem d'estudiar si això té capacitat per a mostrar text complexe, interessa pel tema RPG. Li donarem una bona oportunitat.

A més, la música que ja teníem preparada, feta pel nostre germanot gran, quedarà molt millor en un joc més vistós que en un creat amb RPG Maker (una passada de música xavals).

Si tot va bé i tenim una estona, crearem una nova categoria a la web sobre el joc que fem amb el Game Guru, i les desgràcies que ens anem trobant pel camí ^^

Game guruAixò ho han fet amb el Game Guru, flipa tulipa®

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web. M'agrada més el concepte de jocs retro que jugar-los. A punta de pistola et triaria jocs de gestió com el Transport Tycoon. Bé, quasi qualsevol Tycoon. Si el web cau és responsabilitat meva, però no em podràs esbroncar perquè no podràs llegir això 🙂


Jon

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web. M'agrada més el concepte de jocs retro que jugar-los. A punta de pistola et triaria jocs de gestió com el Transport Tycoon. Bé, quasi qualsevol Tycoon. Si el web cau és responsabilitat meva, però no em podràs esbroncar perquè no podràs llegir això :)

1 comentari

Reprenem el RPG Maker | OldSchoolGames.cat · 21 de Setembre de 2015 a les 20:44

[…] Bé, la veritat és que quan vam publicar l'anterior entrada comentant que l'aparcàvem, només havíem vist un parell de vídeos i lectures sobre el Game Guru. Aquest […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada