rpg maker vx

Hola amiguets,

Com sabeu, teníem la intenció d'anar fent publicacions periòdiques sobre com portem el projecte de Maker La Relíquia Perduda. Apart de que tenim molt poc temps per a dedicar-li, acabem de descobrir un nou software per a fer jocs amb facilitat, i aquesta vegada és en 3D i molt xaxi. Es diu Game Guru, i d'entrada sembla que té potencial.

Així que bé, aquest missatge és tristot perquè li tenim molt amor a la Relíquia, però volem provar com quedaria un projecte en 3D. Ei, que igual d'aquí a un mes diem "és una santa merda, tornem al Maker". Sobretot hem d'estudiar si això té capacitat per a mostrar text complexe, interessa pel tema RPG. Li donarem una bona oportunitat.

A més, la música que ja teníem preparada, feta pel nostre germanot gran, quedarà molt millor en un joc més vistós que en un creat amb RPG Maker (una passada de música xavals).

Si tot va bé i tenim una estona, crearem una nova categoria a la web sobre el joc que fem amb el Game Guru, i les desgràcies que ens anem trobant pel camí ^^

Game guruAixò ho han fet amb el Game Guru, flipa tulipa®

Jon

Administro aquest web i també es.oldschoolgames.cat. M'agrada el món que envolta els jocs retro, però no m'agrada jugar-los activament. Als que sí jugo en general són els de gestió econòmica (qualsevol cosa acabada en Tycoon).

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterGoogle PlusYouTube

Comments

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.