Per als que us agradi aquesta meravella de joc, heu de saber que aquesta tarda a les 19h (hora catalana) es podrà reservar el vinil amb la banda sonora del Banjo-Kazooie (disculpin la nostra obsessió amb el joc :D).
Serà una edició molt limitada, doble LP, i molt ben feta. Costa 35$ + enviament. No és precisament barat, però ei, l’iPhone tampoc ho és i tothom en té un.

image

Us en podeu informar aquí.

Jon

Administro aquest web i també es.oldschoolgames.cat. M'agrada el món que envolta els jocs retro, però no m'agrada jugar-los activament. Als que sí jugo en general són els de gestió econòmica (qualsevol cosa acabada en Tycoon).

More Posts - Website

Follow Me:
TwitterGoogle PlusYouTube

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.