Cinturons cordats, retrovisors comprovats, tot en ordre… arranquem! I es que avui parlarem d’un joc extremadament divertit, el Super Off Road!

Aquest joc  va arribar a les sales recreatives al 1989, i no va ser fins dos anys mes tard que va sortir la primera versió per consola, concretament per NES, i que portava el mateix nom que la versió arcade, “Ivan “Ironman” Stewart’s Super Off Road”, ja que el joc girava entorn aquest pilot de l’època, però al 1991, per qüestions de llicencies, quan va fer el salt a altres plataformes  es va quedar en Super Off Road, del qual us parlarem a continuació.

1              2

 

 

 

 

 

 

 

 

Només començar el joc, ja surt una musica que et convida a apretar l’accelerador, però abans de poder-ho fer hauràs (o haureu, ja que es multijugador!) d’invertir uns minuts en introduir el teu nom i en fer unes quantes millores al teu vehicle, ja que, com no podia ser d’un altre manera en un joc arcade, l’últim queda eliminat i perd totes les millores del vehicle… així que mes et val accelerar a fons!

A partir d’aquí, comença la diversió, ja que hauràs de competir contra tres contrincants en un munt de circuits molt variats, des del circuit fàcil i intuïtiu fins al complicat amb obstacles, amb canvis de rasant o amb bifurcacions amb mala llet, resumint, que teniu circuits per estona!

Durant les 5 voltes que té cada cursa, et podran aparèixer bales de palla, que us recomano evitar, nitros, que us recomano agafar, i bosses de diners, que  no cal dir el que heu de fer amb elles hahaha. Al finalitzar la cursa,  i si no quedeu últims, obtindreu certa quantitat de diners per invertir en el vostre vehicle, lo qual es molt necessari, ja que “el cotxe gris” (com li deia jo de petit) us farà la guitza constantment, però tranquils, que donat el moment sereu vosaltres els que li fareu a ell.

3              4

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja en apartats mes tècnics, gràficament està bé però no tampoc es per a tirar coets, el concepte de ser una càmera que engloba tot el circuït està molt encertat, l’únic es que potser es troba a faltar una mica més de detall en l’aspecte del cotxe (be, cotxe… ja m’enteneu haha) o cosetes per l’estil… però està molt bé, ja ho veureu.

5              6

 

 

 

 

 

 

 

 

El so es brutal, no per la qualitat en si, sinó per les sensacions que transmet, son cançons molt adients per aquest tipus de joc, i si a això li sumes la velocitat, la competitivitat, la diversió…

En resum, si voleu passar una molt bona estona amb un joc de conducció, sol o amb amics, Super Off Road té tot el que necessites!

Companyia: Virgin

Sistema: Super Nintendo

Data de llançament (original): 1989

Gènere: Conducció

Recepció general: Molt bona

Recomanat per a: qui vulgui embrutar-se amb un 4×4 en un circuit molt divertit i ple de fang!!

Aplaudeixes?

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!


Marc!!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web (sí, ho he copiat de la seva descripció jijiji). Els videojocs formen part del meu passat, present i futur, d'una manera sana i responsable, eh? Toco gairebé tots els estils de jocs, no faig fàstics a res! Molt fan de Nintendo, tot i que procuro estimar a totes les companyies per igual (menys a Sega jijiji brometa interna que tenim). Sigueu feliços!!

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada