La pròpia categoria “Novetats” costa una mica d’entendre, quan en teoria estem parlant de videojocs retro. Però com anem veient, hi ha gent (probablement de la nostra edat) nostàlgica i en segons quins casos oportunista, que està decidida a mantenir la flama viva.

Llegeixo a Retrocollect que hi ha uns yankees que es dediquen a tunejar mandos (sempre li he dit així, podeu canviar-ho per gamepads o comandaments, per desgràcia a la Neoloteca encara no hi apareix “mandu”).

Això està bé, però el que em sembla més interessant és que els paios tenen els seus propis motlles d’injecció per a fer cartutxos de NES, i una altra de les seves dedicacions és fer jocs nous de NES, normalment homebrew.

Tot i que en tenen uns quants a la venda, el que és novetat és el Double Action 53 Volume TWO. Un dia d’aquests faré un article explicant la gràcia d’aquest nom, relacionat amb el mític joc de NES “Action 52”.

 

Home, pel preu que té podrien haver fet uns dibuixets més macots

Aquest cartutx inclou 16 jocs que segurament són distrets i tal. No us els llisto perquè us quedaríeu igual. Si realment voleu saber-los feu clic a l’enllaç d’abans a Retrocollect 🙂

La versió més tirada de preu surt per uns 45€ enviament a Catalunya inclòs. Ve sense la caixa dels dibuixos horribles. El que sí inclou és un manual amb la següent imatge:

Em sembla molt fort que et prohibeixin explícitament el que probablement és més divertit de fer. I a sobre em treguin la il·lusió de pensar que és una harmònica.

Doncs això, si us ha fet gràcia el tema, podeu veure tots els seus productes disponibles, o visitar la seva pàgina d’eBay.

Salut!

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web. M'agrada més el concepte de jocs retro que jugar-los. A punta de pistola et triaria jocs de gestió com el Transport Tycoon. Bé, quasi qualsevol Tycoon. Si el web cau és responsabilitat meva, però no em podràs esbroncar perquè no podràs llegir això 🙂


Jon

Co-creador amb mun germà d'aquest antre que en diem web. M'agrada més el concepte de jocs retro que jugar-los. A punta de pistola et triaria jocs de gestió com el Transport Tycoon. Bé, quasi qualsevol Tycoon. Si el web cau és responsabilitat meva, però no em podràs esbroncar perquè no podràs llegir això :)

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada